Digital Tinglysning

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]Er du i tvivl?

Vi ved at ejendomshandler kan være indviklede. Så beskriv din boligsituation og lad en af vores boligadvokater sende dig et uforpligtende bud på hvad vi kan gøre for dig.

lbw

Kontakt advokatsekretær Louise Bak:
Telefon: 28 25 13 46 Email: lb@hsalaw.dk

Dit navn*

Din e-mail*

Beskriv din boligsituation:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Det kan være svært at finde hjælp til, hvorledes anmeldelsen til tinglysning oprettes, hvem der skal med som roller i anmeldelsen, hvornår det er nødvendigt at indhente ejernes cpr.numre og ikke mindst, hvem der skal underskrive anmeldelsen.

Vi har her på kontoret ekspertise i at tinglyse vedtægter og sikkerhed til ejerforeningen. Derfor kan vi oftest udarbejde og tinglyse et dokument hurtigere, end administrator selv kan.

[/vc_column_text][vc_accordion collapsible=”yes” disable_keyboard=”” active_tab=”0″][vc_accordion_tab title=”Typiske udfordringer”][vc_column_text]

Bistand til tinglysning af vedtægter, pantebreve og anden sikkerhed til ejerforeninger.

Tinglysning af vedtægter, tillæg hertil og anden tinglysning af sikkerhed til ejerforeningen kan være temmelig tidskrævende for en administrator at håndtere.

Ved tinglysning af f.eks. ændrede vedtægter kan der opstå problemer med, om bestyrelsen er bemyndiget til at underskrive for ejerne, eller om ejerne skal tiltræde anmeldelsen.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Vores procedure”][vc_column_text]

Når vi tinglyser vedtægter for ejerforeningen, benytter vi os af at udstede en tinglysningsfuldmagt fra ejerforeningen til os, således at ejerforeningens bestyrelse kan nøjes med at underskrive på én tinglysningsfuldmagt, selvom anmeldelsen omfatter mange ejerlejligheder. Når fuldmagten er underskrevet, tager vi os af resten.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row]