Forsikrings- & Erstatningsret

Kontorets advokater har igennem årene opbygget en markant viden inden for de forsikrings- og erstatningsretlige områder. Særligt har vi en solid ekspertise vedrørende de forhold, som relaterer sig til bygge- og anlægsbranchen og de forsikrings og erstatningsretlige udfordringer, der følger heraf, herunder rådgiver- og tilsynsansvar samt entrepriseretlige følgeskader.

Vores klienter tæller både forsikringsselskaber, erhvervsvirksomheder og private.

Forsikringsforhold vi typisk rådgiver om

Rådgiveransvarsforsikring

Da generelle ansvarsforsikringer ofte ikke dækker virksomhedens rådgiveransvar er det essentielt at have en ansvarsrådgiverforsikring som dækker de aftalte ansvarsområder.

Entrepriseforsikring

Som bygherre eller entreprenør har du brug for entrepriseforsikring, der dækker entreprisen i tilfælde af nybyggeri, renovering, tilbygning eller kloakering. Udfra din rolle i byggeprojektet, kan du få afklaret, hvordan og hvad du skal forsikre. Vi hjælper med at sørge for at jeres forsikring passer til netop jeres ansvarsområder.

Produkt- og ansvarsforsikring

Er du ansvarlig for drift, levering eller udlejning af instrumenter, maskiner eller andre essentielle dele i byggeprocessen er det vigtigt at have en produktforsikring som dækker netop jeres kontrakt.

Ansvarsforhold

Vi rådgiver både vedrørende de ansvarsforhold, der er forbundet med disse forsikringer, og ansvarsforhold generelt.

Løsning af konflikter

Vi bistår til løsning af de konflikter, der måtte opstå, herunder ved førelse af rets- og voldgiftssager samt varetagelse af sager for forsikringsankenævnet.

Er der andet vi kan hjælpe med?

Anmod om et fysisk møde eller beskriv din sag, og vi vil vende tilbage med en uforpligtende vurdering om hvordan vi kan hjælpe dig.