Advokatrådgivning med speciale i byggesager

Som advokater kender vi byggebranchen og dens juridiske problemstillinger til bunds.

Vi er derfor parate til at hjælpe dig med juridisk rådgivning indenfor entreprise- og udbudsret, lejeret, skat og selskabsret og arbejdsmiljøstraffesager, hvor vi som nogle af de eneste kan rådgive på et højt specialiseret niveau.

Et mindre advokatkontor med det højeste specialistniveau

Hasløv Stæhr Advokater leverer hurtig, engageret og værdiskabende advokatrådgivning med særligt fokus på byggeriets virksomheder.

Vores størrelse gør, at vi typisk har et tæt forhold til vores klienter, og sætter en ære i at vore klienter føler sig hjemme hos os. Jo bedre vi kender vores klienter og jo bedre de kender os, des bedre udgangspunkt har vi for at vinde hver sag.

Dette gør Hasløv Stæhr Advokater til et anderledes advokatfirma at samarbejde med.

Michael Stæhr
Advokat (H), Indehaver

Michael fik møderet for Højesteret i 2005 og har mere end 23 års erfaring fra et af landets største advokatkontorer. Med et skarpt fokus på entrepriseret, forsikringsret, erstatningsret, handel med fast ejendom, samt byggeret står Michael og advokaterne hos Hasløv Stæhr Advokater klar til at assistere ved alle byggeriets juridiske problemstillinger.

Vores 3 byggesten

Hurtig

Tid er ofte et væsentligt parameter, hvorfor vi altid tilstræber at vende telefonisk tilbage overfor vore klienter senest indenfor 24-timer.

Engageret

Vi brænder for at tilgodese vore klienter og prioriterer altid deres behov for handlekraft, støtte og rådgivning.

Værdiskabende

Vi tilstræber altid på at løse vore klienters problemer effektivt og økonomisk mest fordelagtigt.

Byggeriets foretrukne advokatvirksomhed igennem 12 år

Vi har hjulpet nogle af branchens største virksomheder igennem sager indenfor byggeri og står klar til at hjælpe jeres virksomhed.

Hasløv Stæhr Advokater er medlem af:

Ofte stillede spørgsmål

Skriv til os via kontaktformularen og beskriv din sag, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi bestræber os på altid at svare indenfor 24 timer.

Vi har særligt fokus på entrepriseret, selskabsret, udbudsret, forsikrings- og erstatningsret samt voldgifts- og retssager.

Har du behov for juridisk assistance?

Anmod om et fysisk møde eller beskriv din sag, og vi vil vende tilbage med en uforpligtende vurdering om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores kunder siger